Recensies

Hieronder vindt u enkele recensies over het dagcentrum. 

 • Mijn moeder heeft Corrie leren kennen kennen op de Vijverhof in Berg en Dal waar ze toen werkte als activiteiten begeleider. Het klikte al snel tussen hen. Mijn moeder ging deelnemen aan Corrie’s activiteiten en speelde daarin haar geheel eigen rol. Daar was alle ruimte voor. Wat later ging Corrie mijn moeder ook individueel begeleiden. De uitstapjes met haar op zaterdag werden vaste prik en iets waar mijn moeder naar uitkeek omdat ze dan, zoals ze zei, weer echt onder de mensen kwam.
  Corrie’s plan voor de Kombij heeft van het begin af aan de volledige steun van mijn moeder gehad. Ze is in de opstartfase ook een aantal keer op de Chopinstraat in Elst geweest. Helaas heeft ze het echte begin niet meer kunnen meemaken.
  Wat ik erg knap vind in Corrie’s aanpak is hoe ze mijn moeder consequent niet als (Alzheimer-)patiĆ«nt behandelde maar veel meer als een gewaardeerde gast. Door zo de persoon centraal te stellen maakt ze een wereld van verschil. Ik kan haar van harte aanbevelen!
  Groet Erik 
 • Beste Corrie; wij hebben een deels gezamenlijke Dag-geschiedenis vanaf september 2013…..dat is nu ongeveer drie jaren en twee maanden geleden dat mijn moeder als eerste kandidaat ging deelnemen aan jouw ondernemersinitiatief van Dagbesteding-senioren in Elst.
  Jouw “Numero-Uno” van jouw dappere en blakende ondernemingszin in “zware tijden” onder de inhumane senioren-bezuinigingen en de enorme, brute bureaucreatie.
  Waar ik jou persoonlijk oprecht dankbaar voor ben is dat jij jouw vak ‘klein-en-groot’ professioneel verstaat, dat jij jouw HART voor seniorenzorg warm en deskundig kloppende op de goede plaats hebt (daar kunnen Dhr. “van Rijn en Rutte” alleen armzalig ‘een puntje aan zuigen’ als het ware) en dat mijn moeder eerst met grote, openlijke tegenzin maar al opmerkelijk snel met veel plezier en haar cognitieve ‘status quo’ zeer ten goede komende is gaan deelnemen aan jouw toegewijde zorgen in de door jouw ingerichte en behartigde Dagbesteding.

  Onze oprechte, zeer uitgesproken Dank daarvoor.