Wie zijn wij

CorrieRoelofsenMijn naam is Corrie Roelofsen samen met mijn man woon ik al vanaf 2009 in Driel. Ben opgegroeid in Heelsum daar hadden mijn ouders een particulier verzorgingshuis en ben er ook werkzaam geweest. Wilde toch iets anders, ben de detex opleiding gaan doen en heb een aantal jaren een winkel gehad in hobby materialen en sieraden. Veel cursussen gegeven.

Na een aantal jaren ben ik een opleiding gaan doen als Sociaal Pedagogisch werker en werd activiteitenbegeleider, eerst in Nijmegen, heb mijn opleiding in Beneden Leeuwen afgemaakt, en ben in Nijmegen op Dekkerswald aangenomen als activiteitenbegeleidster. En altijd op een afdeling voor dementerende ouderen. Ben daarnaast een opleiding specialist muziekactiviteiten gaan volgen.

Mijn laatste werkplek was in Nijmegen samen met Inge hebben we hier een verenigingsleven opgezet voor bewoners van tien verpleegafdelingen. We hebben dit met wilskracht, veel enthousiasme en liefde voor ons vak gedaan. Ook ben ik vanaf 2012 naast mijn werk als activiteitenbegeleidster als invalkracht werkzaam geweest in de gehandicapten zorg.

Nu gaan we een nieuwe uitdaging aan. Namelijk dagcentrum De KomBij. Doordat begeleiding van de AWBZ naar de WMO gaat zullen de gemeenten hiervoor verantwoordelijk worden en zal er ook meer vraag komen naar dagopvang voor zelfstandig wonende ouderen. Vooral als het verzorgingshuis wegvalt. Om hieraan tegemoet te komen zijn we gestart met Dagcentrum De KomBij in Elst.
Naast mijn werk als activiteitenbegeleidster ben ik al jaren zangeres en zing op elk feest en in zowel verpleeg als verzorgingshuizen. Ook bij KBO en Zonnebloem wordt ik regelmatig uitgenodigd om een gezellige middag of avond muzikaal te omlijsten. Ook binnen dagcentrum De Kombij zal ik hiermee mijn steentje bijdragen. Website: www.corrieroelofsen.nl

Ons Logo de Hortensia
Bloemen geven kleur aan je leven, en de hortensia is toch het symbool van huiselijkheid, want waar je ook komt overal kleurt de hortensia in elke tuin de één nog mooier dan de andere als ze maar goed verzorgd worden. En ze staan voor dankbaarheid, gratie en schoonheid. Daarom gebruiken wij dit prachtige logo als gezicht van ons bedrijf:logo

Komt u ons team versterken?
Bekijk dan onderstaande vacature. Daarnaast kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor een open sollicitatie.